OSGEAR Products

OSST punika Brand Original Source Teknologi, Kedhaftar kalebu USA, Eropah, China, Jepang lan liyane.
Produk fokus kanggo elektronik konsumen profesional.
Kita bisa ndhukung kawruh, teknologi, manuale, lunak kanggo panganggo gampang kanggo nggunakake.
Ayo dadi prasaja ing urip.

Storage Series ~

OSGEAR Storage punika produk Profesi piranti panyimpenan elektronik. kalebu diwaca / komputer bisa ditulis internal lan piranti drive external, Kertu memori, SSD HDD lan liyane item anyar teka ing ......
USB drive optik external piranti seri - DVD Combo / DVDRW / Blu-Ray Combo / Blu-Ray Writer
OSGEAR Box
U20BOX Series

U20BOX Series

U30BOX Series

U30BOX Series

UBOXSLA Series

U30ABOX Series

Network Series ~

OSGEAR Network punika produk Profesi saka piranti jaringan elektronik. Kalebu komputer internal lan jaringan external piranti, item nirkabel lan liyane anyar teka ing ......

Soleh ~