OSGEAR Products

OSST është një markë e origjinal Teknologjisë Burimi, Regjistruar përfshijnë SHBA, Evropë, Kinë, Japonia dhe më shumë.
Produkteve është fokusi për elektronik profesionale të konsumit.
Ne mund të mbështesim njohurive, teknologji, Manuali i perdoruesit, software për përdoruesit të lehtë për t'u përdorur.
Le të jetë e thjeshtë në jetën e.

Storage Series ~

OSGEAR Storage është një produkte profesioni i pajisje ruajtje elektronike. përfshijnë lexueshëm / shkruajtshme brendshme kompjuter dhe pajisje të jashtme me makinë, Memory Card, SSD HDD dhe shumë sende të reja vijnë në ......
optik disk të jashtëm USB pajisje seri - DVD Combo / DVDRW / Blu-Ray Combo / Blu-Ray Writer
OSGEAR Box
U20BOX Series

U20BOX Series

U30BOX Series

U30BOX Series

UBOXSLA Series

U30ABOX Series

Rrjeti Series ~

OSGEAR Network është një produkte profesioni i pajisjes rrjeteve elektronike. Përfshirja e brendshme kompjuterike dhe rrjeteve të jashtëm pajisje, artikuj tel dhe më të reja vijnë në ......

Së shpejti ~